Yhdistys - Taito Keski-Suomi - käsityön iloa

Taito Keski-Suomi ry

Taito Keski-Suomi ry (Y-tunnus 0208216-9) on perustettu vuonna 1913 ja sen toiminta-alue on Keski-Suomen maakunta ja kotipaikka Jyväskylä. Yhdistyksen tehtävänä on edistää käsityötä taitona ja elinkeinona.

Yhdistys on Taitoliiton jäsen. Keskeiset arvot ovat luovuus, taito, yrittäjyys ja kestävä kehitys. Käsityön tekeminen kehittää taitoja ja tuottaa hyvinvointia sekä ympäristön esteettisyyttä. Käsityöalan yrittäjyys työllistää ja tuottaa kestäviä tuotteita ja palveluja. Painotamme käsityötaitojen säilymistä, työllistymistä ja yrittäjyyttä. Yhdistyksellä on henkilö- ja käsityöyritysjäseniä. Yhdistyksen toiminta on avointa kaikille.

Jäsenlajeja ovat

• aktiivijäsen, jäsenmaksu 20,-
  • käsityöyrittäjäjäsen, jäsenmaksu 20.-
  • opiskelijajäsen, jäsenmaksu 10.-
  • kannatusjäsen, jäsenmaksu 10,-

Uutta EU:n tietosuojaa koskeva asetus astui voimaan perjantaina 25. toukokuuta. Meidän tehtävänämme on huolehtia asiakkaistamme ja suojella heidän tietojaan sekä kunnioittamaan asiakkaidemme yksityisyyttä.

Jäsenedut ovat

• aktiivijäsenmaksun maksaneilla on päivämaksuton työskentely kudonnan työpajoissa (Joutsa, Saarijärvi).
  • opiskelijajäsenet saavat 20% alennuksen lyhytkurssien hinnasta
  • Vuonna 2018 uudet jäsenet saavat jäsenetuna -20% alennuksen vapaavalintaisesta tuotteesta liittymisen yhteydessä Taito Shopin tuotteista (Jyväskylä, Joutsa,Saarijärvi)
  • Taito-yhdistyksen kuukausikirje sähköpostitse
  • Taito-yhdistyksen jäsenlehti kotiin postitettuna 1-2 krt/vuosi
  • muista jäseneduista ja kampanjoista tiedotetaan erikseen.

Jäseneksi liittymislomake