Tule mukaan käsityö- ja muotoilukouluun

Taito Keski-Suomi ry:n Jyväskylän käsityö- ja muotoilukoulu Saarijärvellä antaa käsityön taiteen perusopetusta eri ikäisille lapsille ja nuorille sekä aikuisille. Käsityökoulussa opitaan käsityötaitoja ja muotoilua monipuolisesti luovassa ilmapiirissä. Tekeminen etenee ideasta ja havainnosta suunnitteluun, suunnittelusta valmiiksi käsityöksi. Lähtökohtana ovat oppilaan omakohtaiset kokemukset, yhteiskunta ja kulttuuri, käsillä työskentely, tuotteiden valmistus ja oma ilmaisu. Opetusisällöt jakaantuvat lukuvuoden aikana yleensä neljään periodiin.

Saarijärvellä opetusta annetaan perusopintoihin ja syventäviin opintoihin lapsille, nuorille ja aikuisille. Perusopintojen laajuus on 800 tuntia ja syventävien opintojen laajuus 500 tuntia, yhteensä 1300 tuntia. Opiskelun voi aloittaa käsityökouluissa perusopinnoissa 7-vuotiaasta lähtien. Saarijärvellä opiskelee vuosittain noin 30 oppilasta.

Hakuaika käsityökouluun on touko-kesäkuussa. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella läpi lukuvuoden. Opetuksesta veloitetaan lukukausi- ja materiaalimaksut:

Opetus Saarijärvellä

 

Lasten ryhmät: Lukukausimaksu 77 €/ lukukausi + materiaalit

Perus

opinnot 6-9 -vuotiaat. tiistaisin klo 14.30-16.00 Leikin, ilmiöiden ihmettelyn ja onnistumisen ilon kautta harjoitellaan käsityötaitoja, perustyövälineiden käyttöä ja tutustutaan eri materiaaleihin, esim. villa ja huovutus.                                           

Perusopinnot 13-15 -v. keskiviikkoisin klo 15-17.15 Opitaan uusia käsityötekniikoita ja syvennetään tuttuja taitoja, yhdistellään eri tekniikoita ja materiaaleja, mm. kudonta pöytäkangaspuilla.

Aikuisten ryhmät:
Tiistai klo 11.30–14.00
, 60 t/ v, 65 €/ lukukausi+materiaalit

Tiistai klo 17.30–21, 80 t/ v, 87 €/ lukukausi + materiaalit

Keskiviikko klo 17.30–21, 80 t/ v, 87 €/ lukukausi+materiaalit

Miten käsityökouluun haetaan?

Hakuaika uusille oppilaille on vuosittain 1.4.–30.6. Mikäli hakemuksia on enemmän kuin opetuspaikkoja, uudet oppilaat valitaan arpomalla. Oppilaspaikkoja voi tiedustella myös hakuajan ulkopuolella.

Tiedustelut: Taitokeskus Saarijärvi, Paavontie 4, 43100 Saarijärvi
050 413 1013, taitokeskus.saarijarvi[at]taitokeskisuomi.fi

Täytä ja tulosta oppilaspaikkahakemus ja toimita se allekirjoitettuna opetuspaikkaan.

Tarvitset oppilaspaikkahakemuksen täyttämiseen ja tulostamiseen Acrobat Reader 8.0 tai uudemman version.   Lataa ilmainen ohjelma tästä.

Tästä oppilashakuun