Ammatillinen koulutus - Taito Keski-Suomi - käsityön iloa
 

Ammatillinen koulutus

Koulutukset järjestää KSL-opintokeskus, Helsinki ja tuottaa Taito Keski-Suomi ry, Jyväskylä. Koulutuspaikka on Jyväskylässä Kivääritehtaalla sijaitseva Taitokeskus Jyväskylä.

Ammatillinen koulutus on suunnattu Sinulle, joka haluat kehittää ammattiosaamistasi tutkintotavoitteisesti tai syventää ja täydentää ammatillista osaamistasi.

Ohjaus- ja palvelutoiminnan ja tuote- ja palvelumuotoilun koulutuksissa painottuvat tuote- ja palvelumuotoilu sekä käsityöalan yrittäjyys. Koulutuksessa on mahdollisuus ideoida, suunnitella ja valmistaa tuotteita sekä toteuttaa erilaisia palveluita ja ohjausta asiakaslähtöisesti yksityishenkilöille, yrityksille tai yhteisöille. Opiskelija voi hyödyntää opinnoissaan Taitokeskuksen työtiloja. Verkostoituminen eri sidosryhmien kanssa mahdollistuu messuihin, myyntitapahtumiin ja näyttelyihin sekä projekteihin osallistumalla.

Tutkintokoulutukset

Taideteollisuusalan ammattitutkinto, käsityöntekijä ja Taideteollisuusalan erikoisammattitutkinto, käsityön tekemisen osaamisala, käsityömestari:

Opinnot koostuvat lähiopetuksesta, ohjatuista etätehtävistä, verkko-opinnoista sekä työssäoppimisesta. Opintojen kesto on 1–2 vuotta riippuen henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta. Tutkintokoulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimus voidaan tehdä alalla työssä oleville tai käsityöalan yrittäjille.

Taideteollisuusalan ammattitutkinto on tarkoitettu käsityöalan ammattilaisille, joilla on alan perustutkinto tai vastaava osaaminen. Jos olet toiminut pitkään ammattimaisesti omalla alalla, voit hakeutua suorittamaan Taideteollisuusalan erikoisammattitutkintoa.

Ammatillista osaamista syventävä ja täydentävä koulutus

Ammatillista osaamista syventävää ja täydentävää koulutusta järjestetään eri laajuisina kokonaisuuksina käsityöalan ammattilaisille ja harrastajille. Tule päivittämään osaamistasi ja saamaan uusia ideoita työhösi ja yrittämiseen.

 

Hakemus ammatilliseen koulutukseen

Hae koulutukseen sähköisellä hakulomakkeella.

Voit hakea koulutukseen myös täyttämällä hakemuksen ja toimittamalla sen liitteineen osoitteeseen Taitokeskus, Kivääritehtaankatu 6, G-rappu, 40100 Jyväskylä.

Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostilla: taitokeskus(at)taitokeskisuomi.fi

(Tallenna lomake koneellesi ja lähetä liitetiedostona, pyydä lukukuittaus.)

Hakemuksen täyttämistä varten tarvitset Acrobat Reader 8.0 tai uudemman version. Lataa ohjelmaOpens external link in new window tästä

Tallenna lomake koneellesi:

Ammatillisen koulutuksen hakemus 

 

Lisätietoa koulutuksista:

koulutuspäällikkö Maire Valkonen, p. 050 4321 943, maire.valkonen(at)taitokeskisuomi.fi

kurssisihteeri Tuula Juntunen, p.050 4130 993, taitokeskus(at)taitokeskisuomi.fi