Ammatillinen koulutus

Ammatillinen koulutus on suunnattu Sinulle, joka haluat kehittää ammattiosaamistasi tutkintotavoitteisesti tai syventää ja täydentää ammatillista osaamistasi.

Koulutukset järjestää KSL-opintokeskus, Helsinki ja tuottaa Taito Keski-Suomi ry, Jyväskylä. Koulutuspaikka on Jyväskylässä Kivääritehtaalla sijaitseva Taitokeskus Jyväskylä.

Tutkintokoulutus

Koulutuksiin on jatkuva haku. Tutkintokoulutuksessa voit opiskella tuote-, nukke-, paperi-, neulemuotoilua, käsityön ohjausta ja kiertotaloutta. Tutkinto on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää ammattiosaamistaan tutkintotavoitteisesti. Koko tutkinto 550 e.

Oppisopimuksella voidaan opiskella ammattitutkintoa ja  erikoisammattitutkintoa ja niiden tutkinnon osia.

Opetus tapahtuu suomen kielellä. Riittävä kielitaito on välttämätöntä opinnoissa etenemisen sekä työturvallisuuden kannalta. Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi, tulee toimittaa todistus tarvittavasta suomenkielentaidosta.

HAE KOULUTUKSEEN TÄSTÄ!

AMMATILLINEN SYVENTÄVÄ/TÄYDENTÄVÄ KOULUTUS

Ammatillista osaamista syventävää ja täydentävää koulutusta järjestetään eri laajuisina kokonaisuuksina käsityöalan ammattilaisille ja harrastajille. Tule päivittämään osaamistasi ja saamaan uusia ideoita työhösi ja yrittämiseen.

Keväällä 2023 alkavat koulutukset/haku kaikkiin koulutuksiin avoinna 23.11.-14.12. 2022:

https://ksl.inschool.fi/browsecourses

HAE KOULUTUKSIIN TÄSTÄ!

Uusia koulutuksia tulossa!

Henkilökunta

Mari Tuimala

vastaava opettaja, ammatillinen koulutus

044 551 0243
mari.tuimala[at]taitokeskisuomi.fi

Sirpa Vauhkala

koulutuspäällikkö/rehtori

044 493 7460
sirpa.vauhkala[at]taitokeskisuomi.fi