Eletek – Elektroniikkalaboratorio-teknologiahankkeen julkaisu

Julkaisussa esitellään Eletek – Elektroniikkalaboratorio-teknologiahanketta. Opetushallituksen rahoittama kehittämishanke toteutettiin yhteistyönä Jyväskylän käsityö- ja muotoilukoulun oppilaiden ja opettajan sekä mentorin kanssa vuonna 2017-2018.

Hankkeessa oli tarkoitus lisätä nykyteknologiaa ja projektityöskentelyä pilottiryhmässä ja tutkia teknologian soveltamismahdollisuuksia käsityöhön sekä nykyisin käytettäviin että uusiin materiaaleihin ja tekniikoihin. Jyväskylän käsityökoululla on nikkaritoimintaa ja teknologiaosaamista.

Nikkaritoiminnan kehittämisessä huomioidaan huipputekniikan mahdollisuudet, perinteiset ja uudet toiminta- ja työskentelytavat ja -tilat, laboratorio sekä niiden tarjoamat mahdollisuudet. Käsityökoulun mentorointitoimintaa kehitettiin yhteistyökumppanin, Jyväskylän yliopiston fysiikan laitoksen kanssa.

Voit lukea lisää hankkeesta täältä.

Lataa koulutusesite tästä

    Ilmoittaudu mukaan Jyväskylän kurssille!


    Materiaalimaksut veloitetaan käytön mukaan. 1 opetustunti on 45 minuuttia.

    Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 1 viikkoa ennen kurssin ilmoitettua alkamispäivää. Mikäli peruuttamista ei tehdä, veloitamme 50% kurssin hinnasta.

    Kurssimaksuun käy Smartum- ja RJ-kulttuurisetelit.

    Kurssivahvistukset ja tarkemmat ohjeet lähetetään viikkoa ennen kurssin alkua joko sähköpostilla tai kirjeenä.