Taito Tila - Taito Keski-Suomi - käsityön iloa
 

Taito Tila on uusi, yhteisöllisen toiminnan tila Taito Shopin takahuoneessa!


Taito -tilassa pääset osallistumaan moneen tekemiseen ohjatuissa Taito tiistai- ja torstai -illoissa, tai voit kerätä oman työ -tai ystäväporukan (3-6 henkilöä) ja varata ikioman työpajan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä!

Kaikille avoimet Taito illat kokoontuvat Taito Tilassa joka tiistai ja torstai:

Klo 13-16 voit tulla tutustumaan tilaan ja tekniikoihin.

Klo 17-19.30 on iltapaja, jossa opetellaan kuukauden tekniikka ja voit tehdä erilaisia tuotteita itsellesi ja kodin sisustukseen. Iltapajoihin on ilmoittautuminen ja 15€/ ilta + materiaalit.

Tämän syksyn ohjelmassa:

Syyskuu: Kierrätysteema

Lokakuu: Roosa nauha -kampanja

Marraskuu: Valo, tuunaa jouluvalot tai valohimmeli

Joulukuu:Valohimmelit, tuunaa jouluvalot

Ilmoittaudu kursseille täältä, viimeistään edellisen viikon perjantaihin mennessä!

 

Taitotilan lauantait on varattu pienryhmille, käsityöyrittäjät opastavat teitä mm. lusikkakorujen eossa, taidekirjan valmistuksessa ja kierrätyskorujen valmistuksessa. Kysy lisää ja ehdota omaa pajaa. 15€ +materiaalit

 

Olemme mukana Suomi 100 ohjelmassa:

Taito Tilassa kudotaan myös "Onni elää naisten käsityössä"- ryijy, joka huutokaupataan huostaan otettujen lasten hyväksi syksyllä 2017 Suomen 100-vuotisjuhlallisuudessa. Haluatko osallistua hyväntekeväisyyteen kutomalla rivin ryijyä?  200 ensimmäistä pääsee mukaan, joten ilmoittaudu nyt!  sähköpostitse: kirsi.pennanen(at)taitokeskisuomi.fi 

Odotamme juuri Sinua, Tule ja koe jotain yhteisöllisen upeaa! Seuraa ilmoittelua Facebook-sivuillamme. Syksyn aikana on vielä 86 riviä tehtävänä.

 

Yhteydenotot sähköpostitse: kirsi.pennanen(at)taitokeskisuomi.fi 

Puhelin: 050 412 1585

Taito Tila / Taito Shop

Kauppakatu 25

40100 Jyväskylä